Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پیر محمد ملازهی در ارزیابی خود از افزایش تنش‌ها بین هند و پاکستان بر سر مساله کشمیر اظهار کرد: مساله کشمیر یک مساله پیچیده تاریخی است که از سال ۱۹۴۷ که شبه قاره هند به دو کشور پاکستان و هندوستان تجزیه شد، تنش‌ها گاهی اوقات افزایش و گاهی نیز کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد در شرایط کنونی لغو خود مختاری -از سوی نارندرا مودی نخست وزیر هند و حزب او- که طبق قانون اساسی هند به کشمیری‌ها داده شده بود، اهداف کوتاه مدت و بلند مدتی دارد، به این معنا که در اهداف کوتاه مدت عملیاتی کردن وعده‌ای که مودی و حزبش در انتخابات داده بودند که اگر به قدرت برسند قانون خود مختاری را لغو خواهند کرد، به همین دلیل توجه جناح ناسیونالیست هندو را جلب کرده و در انتخابات برنده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس مسائل شبه قاره همچنین بیان کرد: در واقع عملیاتی کردن وعده‌ها یکی از پیامد‌های این مساله است که اکنون شاهد این اتفاقات در کشمیر هستیم. البته مساله دیگر انتخابات آینده هند است که مد نظر مودی قرار دارد تا قدرت را حفظ کند. با لغو خود مختاری کشمیر هرچند مممکن است مسلمانان ناراحت شوند، اما مودی رای اکثریت هندو‌ها را خواهد داشت.

ملازهی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر برای دستیابی به اهداف بلند مدت، با لغو این قانون امکان مهاجرت هندی‌ها به کشمیر وجود خواهد داشت، زیرا طبق قانون قبلی هندی‌ها حق سکونت در منطقه کشمیر را نداشتند و این حق در اختیار دولت و پارلمان محلی بود که اکنون منحل می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: هدف نهایی هندی‌ها این است که ترکیب جمعیتی را به زیان مسلمانان به هم بزنند، لذا این فرصت به دولت مرکزی داده می‌شود تا با تشویق و ارائه امتیازاتی مانند حق مالکیت زمین مردم را از سایر مناطق به کشمیر سوق دهند، به ویژه این‌که ماندگاری نیرو‌های نظامی هم سبب می‌شود تا خانواده‌های آن‌ها نیز در این مناطق سکونت پیدا کنند. در این شرایط مسلمانان به اقلیت تبدیل می‌شوند و در انتخابات نیز قدرت در دست مسلمانان نخواهند بود، در واقع تاثیر بلند مدت آن بر حزب بهاراتیا جاناتا خواهد بود.

این کارشناس مسائل شبه قاره با اشاره به تاثیرات این اتفاقات در کشمیر در منطقه گفت: مهم‌ترین تاثیرش این است که جناح میانه رو کشمیری که باور داشت از طریق سیاسی می‌تواند به اهداف خودش برسد، ناامید شده و فضا برای گروه‌های رادیکال مانند القاعده و داعش باز می‌شود در واقع میانه‌رو‌ها از صحنه خارج می‌شوند و رادیکال‌ها قدرت را در دست می‌گیرند.

ملازهی همچنین به اخراج سفیر هند از پاکستان و توقف روابط تجاری بین دو کشور هند و پاکستان اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که در سال ۱۹۴۹ و ۱۹۵۱ دو قطعنامه در شورای امنیت به تصویب رسیده که همه‌پرسی برای تعیین تکلیف نهایی انجام شود و این همه‌پرسی نیز تحت نظارت بین‌المللی باید صورت گیرد، اما هندی‌ها زیر بار آن نرفته‌اند و از این به بعد هم نمی‌روند، زیرا آن توافق یک گزینه بیش‌تر نداشت که آیا مردم حاضر هستند به هند یا پاکستان بپیوندند؟

وی افزود: البته مردم کشمیر معتقدند باید در این منطقه دولتی مسلمان و مستقل از هند یا پاکستان تشکیل شود، اما به نظر می‌رسد هندی‌ها به دنبال این هستند تا قبل از همه پرسی ترکیب جمعیتی را بر هم بزنند تا در زمانی که همه‌پرسی انجام شد قطع به یقین رأی لازم را به دست بیاورند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: از سوی دیگر پاکستان هم راهی جز این ندارد که به سازمان ملل مراجعه کند، البته امکان وقوع جنگ نظامی بین هند و پاکستان همواره وجود دارد و با توجه به این که دو کشور دارای سلاح هسته‌ای هستند احتمال زیاد جنگ تمام عیار مگر در شرایط استثنائی رخ نخواهد داد.

ملازهی در پایان ابراز کرد: راه حل مساله کشمیر، سیاسی است، کشور‌های مهم منطقه از جمله ایران می‌توانند نقش میانجی را بر عهده بگیرند تا تنش‌ها کاهش یابد. گرچه هندی‌ها آخرین تحرکات را انجام داده‌اند و ابتکار عمل نیز در دست آن‌ها است. منبع: ایسنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ملازهی کشمیر روابط هند و پاکستان تنش ها میان هند و پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

فرارو - حراج سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، بدون توجه به شایعه خلوص و عیار سکه دولتی ادامه دارد.

به گزارش فرارو؛ شایعه کیفیت پایین سکه می‌تواند تلاش گروهی از فعالان بازار سکه، به‌خصوص آن‌هایی باشد که کار و کاسبی‌شان کساد شده وگرنه سکه‌های عرضه شده در حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران، همگی توسط بانک مرکزی ضرب شده‌اند و استاندارد عیار ۹۰۰ را رعایت می‌کنند. مواردی ازاین‌دست هنگام عرضه لاستیک دولتی، فروش گوشت وارداتی و عرضه مرغ منجمد تکرار می‌شود.

جریان عیار سکه حراجی چیست؟

حراج سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، زیر نظر بانک مرکزی انجام می‌شود و استاندار‌ها همان استاندارهاست. مرکز مبادله ارز و طلای ایران به‌محض انتشار شایعه درباره خلوص و عیار سکه‌ها بیانیه‌ای رسمی منتشر کرد و در آن توضیح داد، عیار سکه حراجی مرکز مبادله ۹۰۰ در هزار است.

سکه طلای بهارآزادی موجود در بازار آزاد از همین کیفیت و عیار برخوردار است و کسی جز بانک مرکزی نمی‌تواند سکه ضرب کند. می‌ماند آن پلمب و وکیوم که از چند سال پیش به این‌طرف یک گزینه پیشنهادی است تا خدای‌نکرده تقلبی صورت نگیرد.

سکه بهارآزادی پلمب به‌ تنهایی امتیاز ویژه‌ای ندارد. حتی توصیه شده موقع خرید سکه به وکیوم دقت کنید، مهر و امضا و آدرس و نام طلافروشی که عامل پلمب بوده را بررسی کنید و اگر مورد مشکوکی دیدید، از خرید سکه انصراف دهید.

سکه بهارآزادی تقلبی را با پلمب و وکیوم راحت‌تر می‌توانند به خلق‌الله قالب کنند. برای همین بعضی طلافروشی‌ها موقع خرید سکه پلمب را می‌شکنند و از نزدیک صحت و سلامت سکه را بررسی کنند.

شایعه عیار سکه حراجی از کجا آمده؟

شایعه عیار سکه حراجی دهان‌به‌دهان چرخیده است؛ فروشندگان می‌گویند از یکی شنیده‌اند سکه طلای بهارآزادی که به حاضران در حراج مرکز مبادله ارز و طلای ایران تحویل داده شده، کم‌رنگ است؛ اما وقتی بگویید درباره موضوع کمی توضیح بدهند نمی‌توانند.

شایعه ناخالصی سکه طلا عرضه شده در حراج مرکز مبادله به بهانه رنگ متفاوت آن‌ها مطرح شده است. بعضی‌ها سکه را مقابل مصنوعات طلا می‌گذارند و می‌گویند ببین! کم‌رنگ است. احتمالا خودتان می‌توانید حدس بزنید ماجرا از کجا سرچشمه می‌گیرد؛ اما محض اطمینان خاطر بقیه، باید بگوییم عیار ۹۰۰ در طلای سکه‌های حراجی مرکز مبادله ارز و طلا، باعث می‌شود نسبت به طلای مورداستفاده در مصنوعاتی رایج، ظاهری متفاوتی پیدا کند. رنگ کدر سکه نسبت به طلاجات کاملا طبیعی است.

شایعه ناخالصی به بهانه رنگ سکه حراجی در مرکز مبادله و ارز به‌اصطلاح برای زدن توی سر مال و ارزان خریدن سکه‌ها مطرح شده است. دقیقا مثل رفتاری که چند سال پیش با سکه بدون پلمب بانک کارگشایی در پیش گرفتند.

بیشتر بدانید | حراج سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. در این عرضه انواع سکه تمام، نیم‌سکه و ربع‌سکه بهار آزادی طی فرآیند حراجی به متقاضیان فروخته خواهد شد. حراج سکه در مرکز مبادله به‌صورت آنلاین است

چرا درباره عیار سکه شایعه ساختند؟

حراج سکه طلا در مرکز مبادله پس از ۱۰ دوره حراج باعث شده بازار آزاد دچار سرخوردگی شود. افزایش قیمت سکه هم قطعا موثر است و به کسادی بازار می‌انجامد؛ چون کسی حاضر نیست با این عدد‌ها دنبال خرید سکه باشد.

بازار سکه به‌این‌ترتیب قفل شده و ازیک‌طرف با فریز شدن قیمت روبرو است و از طرف دیگر به زمین سفت رکود برخورد کرده است. سرمایه‌گذاران در چنین شرایطی حاضر نیستند ریسک کنند و دارایی خود را بفروشند. قیمت سکه در نتیجه این اتفاق پایین نمی‌آید و خریدوفروش راکد می‌شود. در موردی مثل این، رنگ و لعاب سکه را بهانه کرد‌ه‌اند و به خیال خودشان می‌خواهند تقاضای خرید را سمت خودشان بکشند.

مرکز مبادله ارز و طلای ایران در اطلاعیه خود به این مسئله اشاره کرده است و سعی دارد بگوید ادعای مطرح شده درباره کیفیت ربع‌سکه و سکه نیم‌بهار آزادی و طرح مسائلی مثل کدر بودن رنگ آن‌ها تنها یک تلاش مذبوحانه است.

توصیه به خریداران سکه از مرکز مبادله ارز و طلا

حراج سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران از سال گذشته به‌منظور ساماندهی بازار طلا آغاز شد. تاکنون ۱۰ مرحله حراج سکه انجام گرفت. ابتدا فقط امکان خرید ربع‌سکه وجود داشت، اما کم‌کم خرید نیم سکه و تمام سکه هم در فهرست قرار گرفت.

خریداران سکه از مرکز مبادله ارز و طلای ایران طبق برنامه برای تحویل سکه اقدام می‌کنند؛ ولی گزارش‌ها نشان می‌دهد وقتی سکه را به بازار آزاد می‌برند تا بفروشند، برایشان طاقچه بالا می‌گذارند. به‌ظاهر می‌گویند سکه مشکل دارد تا آن را مفت بخرند. بعد خودشان پلمب می‌کنند و می‌فروشند!

اگر شما هم سکه از حراجی خریده‌اید یا می‌خواهید این سکه را در بازار بخرید این را بدانید که تمامی سکه‌های ضرب‌شدن توسط بانک مرکزی از سال ۱۳۰۸ به بعد، دارای عیار ۹۰۰ در هزار هستند و ناخالصی سکه‌ دولتی در بهترین حالت شایعه و در صورت تکرار و اصرار خباثت است.

بیشتر بدانید | سکه تمام بهارآزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم وزن دارد. روی سکه تمام بهارآزادی، تصویر امام خمینی و در طرف دیگر بارگاه امام رضا را می‌بینیم. طرح دو طرف ربع‌سکه و سکه نیم‌بهار آزادی نام مبارک امام علی و بارگاه امام رضا است. نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم و ربع‌سکه ۲.۰۳۴ گرم وزن دارند

دیگر خبرها

  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • خونسردی عجیب مرد هندی هنگام شکار مار کبرا با بطری (فیلم)
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • طرز تهیه آبگوشت زغالی به روش روستائیان هندی (فیلم)
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۱ اردیبهشت ماه
  • طرز پخت پاچه گاو توسط سه پدربزرگ هفتاد ساله هندی (فیلم)
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟